Roba Interior de cotó orgànic de nounat

Filtres actius

Filtrar per

Productes

Productes

Talla

Talla

Gènere

Gènere

Eliminar los filtros

(Hi ha 50 productes.)

Cuida la pell amb roba interior de cotó orgànic per a nadons

Et preocupa la salut del teu nadó i vols donar-li les màximes cures a la pell? Sens dubte has de conèixer la línia Bob&Oli de pijames i roba interior de cotó orgànic per a nounat i nadó. Trobaràs peleles, bodis, calcetes, accessoris, samarretes interiors i packs de roba underwear elaborada amb cotó orgànic de la millor qualitat.

I és que la pell del teu nadó recent nascut requereix unes cures exquisides per mantenir-la hidratada i saludable. Per això, la roba interior per al teu nadó nen i la moda underwear de la teva nadó nena ha de respectar al màxim la seva delicada pell.

A més, a través de la pell poden entrar al cos substàncies que perjudicaran la seva salut, com els tòxics que es fan servir en l'elaboració d'algunes peces. Amb la nostra roba interior per a nounat i nadó t'asseguraràs de tenir peces de la màxima qualitat amb les que cuidar el teu petit com necessita.

Roba interior de cotó orgànic per a nadons de primera qualitat

Això és així: qui ha provat una peça de cotó orgànic ja no vol tornar al cotó convencional. I és que la diferència és palpable. Amb la roba interior i els accessoris de cotó orgànic per a nounat el teu nadó tindrà la màxima confortabilitat. Tu també notaràs la diferència quan l'agafis en braços.

La roba interior de cotó orgànic per a nadons és molt més suau i duradora que la que està elaborada amb cotó convencional. I és que el cotó orgànic es recol·lecta a mà, per la qual cosa les fibres no es fan malbé en el procés, són més llargues i, per tant, de molta més qualitat.

Els pijames i peleles de cotó orgànic per a nadons et duraran una eternitat.

Pijames i moda underwear de cotó orgànic per a nadons lliures de tòxics

Amb la línia Bob&Oli de roba interior de cotó orgànic per a nounat no només cuidem la pell del teu nadó sinó també la seva salut. A diferència del cotó convencional, en el cultiu del cotó orgànic no es fa servir cap tipus de pesticides ni altres químics nocius. A més, els colors s'aconsegueixen amb tints naturals amb aigua.

El resultat és que els bodys de cotó orgànic per a nounat i la resta de roba interior que està en contacte directe amb la seva pell no té cap tipus de substància tòxica que pugui causar-li al·lèrgies i reaccions molestes.

No tinguis cap dubte: si el teu nadó té la pell atòpica, la roba interior de cotó orgànic per a nounat serà la teva salvació.

I encara que no sigui atòpica, la pell de tots els nadons és molt sensible i requereix unes cures especials. A més, a través de la pell poden entrar moltes substàncies químiques al seu organisme. La roba interior de cotó orgànic per a nadons és una alternativa molt més saludable per al teu nadó.

Fes-te amb un dels nostres packs newborn de cotó orgànic per a nounat i gaudeix d'un dia a dia més còmode amb el teu nadó.

Roba interior de cotó orgànic per a nounat que té cura del Planeta

Amb la roba interior de cotó orgànic per al teu nadó nounat no només estaràs cuidant la seva salut sinó que a més cuidaràs del planeta. Aquest tipus de cotó és més sostenible que el cotó convencional: protegeix els ecosistemes reduint el consum excessiu d'aigua i assegura unes condicions de treball dignes per a les persones que intervenen en la producció.

Per tenir la denominació d'orgànic el cotó ha de procedir de cultius sostenibles que compleixin una sèrie de requisits, com no tenir cap tipus de pesticides sintètics, fertilitzants químics, herbicides o llavors modificades genèticament… Les calcetes per cobrir el bolquer i la roba interior de cotó orgànic per a nadons s'elaboren només amb productes ecològics que cuiden la pell del teu nadó i del món que el deixarem.