Jaquetes i abrics bebè recien nascut nen

Filtres actius

Filtrar per

Productos

Productos

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 9 productes.)

Les jaquetes per recent nascut nen et serviran per tot l’any

A l’estiu, quan refresqui per la tarda, podras posar-li una jaqueta al teu bebè recent nascut per mantenir-lo calentet en tot moment i evitar que es refredi.

A l’hivern són perfectes per posar-les a sobre d’una samarreta de recent nascut nen o fins i tot sota un abric ben calentet, que li podràs treure quan entreu en algun lloc. Si a sobre li poses un pelele de bebè nen, el teu petit anirà d’allò més bufó.

Jaquetes per recent nascut nen amb una qualitat excepcional

Quan arribes al món de la maternitat comences a escoltar coses alarmants que probablement mai havies escoltat. Has de vigilar bé els materials amb els que estan fets les peces de roba que poses al teu nounat, perquè alguns poden ser nocius per a la salut.

T’imagines com d’important és vestir-los amb roba de recent nascut nen que acompleixi tots els estàndards més exigents de seguretat?

A boboli cuidem molt la pell del teu bebè i per això tota la nostra roba està certificada amb el segell OEKO-TEK, que garanteix que compleix amb la màxima seguretat pel teu bebè i no té substàncies tòxiques que perjudiquen la salut i el medi ambient.

Fins i tot els nostres accessoris de recent nascut nen, com els mitjons, estan fets amb tot l’afecte i amb els materials de la millor qualitat.

Jaquetes per bebè recent nascut, suavetes i còmodes

Una altra de les teves preocupacions és la comoditat del teu bebè. Primer per ell, perquè vols que estigui el més a gust possible. Però siguem sinceres, també per tu, perquè quan el teu nadó recent nascut no està al cent per cent còmode…ja sabem el que succeeix: aquest plor estrident que et causa tant de malestar.

A boboli prioritzem la comoditat del teu nen recent nascut i la de tota la família. Per això, les jaquetes de bebè recent nascut estan elaborades amb materials de primeríssima qualitat que assegurin la major suavitat i comoditat del teu petit. Tota la roba de recent nascut nen que trobaràs a la nostre botiga online o a les nostres botigues físiques està elaborada detall a detall per cuidar la pell com el teu nadó es mereix.