Els nostres compromisos

E

A boboli tenim un únic i gran compromís: el futur dels nens i nenes.

Amb respecte. Respecte per cadascun de nosaltres i pel nostre entorn.

Aquesta és la raó per la qual lluitem per ajudar a construir un món més sostenible i respectuós.

Canviant a millor, des de gestos com apostar per les energies renovables a les nostres instal·lacions a reptes en què seguim treballant, com formar part, el 2024, de les companyies B-Corp i assolir el 50% de la nostra confecció amb materials sostenibles.

Perquè volem que els nostres nens segueixin creixent, jugant, somiant i inventant en un món més verd, inclusiu i just.

1

El 2024 serem part de les companyies B-CORP que ajuden a construir una economia més inclusiva i accessible per a les persones i el planeta. Que visquin els reptes!

2

El nostre objectiu el 2023 és aconseguir reduir un 20% el consum de bosses als punts de venda Boboli posant en marxa diverses accions de conscienciació.

3
3

El 2024, el 50% de la nostra col·lecció estarà confeccionada amb matèries sostenibles.

4
4
5

Per col·laborar en la lluita per un món més sostenible, apostem per les energies renovables. El 2024 - 90% de consum d'energia renovable a les nostres instal·lacions (seu central, logística i botigues).

El 2021 vam instal·lar + de 1.000 plaques fotovoltaiques a les nostres instal·lacions!

5

Col·laborem amb fundacions que es preocupen pel benestar de nenes i nens i en la formació dels nostres proveïdors gràcies al Premi Boboli Suma.

Ens comprometem a destinar 30.000 € a l'any a associacions nacionals que treballin per a la infància a través de concurs boboli suma. També destinarem 10 mil € a l'any a projectes de formació als països d'origen.