Sostenibilitat boboli

Ens sentim responsables pel món que deixarem als nostres fills. Creiem que podem aprendre d'ells i tornar a les coses més simples. Amb respecte. Respecte cap a tots nosaltres i cap al nostre entorn.

Apostem pel cicle de la vida de les peces de roba

A boboli hem aconseguit un mode de consum més responsable i sostenible gràcies a la qualitat de les nostres peces de roba, que resisteixen a totes les figueretes, croquetes, tamborelles i salts dels nostres petits valents.

És d'aquesta manera com passen de generació en generació, i els germans, cosins i amics hereten peces molt fanfarrones i en bon estat.

Re-inventar,
Re-utilitzar,
Re-ciclar

Les nostres botigues treballen amb Roba Amiga i, d'aquesta manera, oferir una segona oportunitat a la roba que ja no uses i donar-li així una nova vida.

Sabies què ...?

Creiem en la qualitat dels materials

El nostre objectiu a curt termini és que totes les nostes peces de roba es fabriquin mitjançant processos o materials sostenibles com ara el cotó orgànic o els teixits fets a partir d'ampolles reciclades.

Boboli està certificada com a marca per OEK-TEX i BSCI. I és que ens agraden les coses ben fetes, i és per això que garantim els processos de la confecció de les nostres peces de roba.
Perquè no tenim un altre planeta… tinguem cura d'aquest!

Més sobre la qualitat de boboli

Ens comprometem amb les persones

A Boboli respectem i complim els drets dels treballadors que intervenen a tota la cadena de producció. A més, tenim un codi ètic que regeix les nostres pràctiques i amb el qual es comprometen els nostres treballadors i proveïdors, i també els nostres partners.

Més sobre el compromís boboli

Què pots fer tu?

1

Compra qualitat.

No ho dubtis, les peces de roba que aguanten milions de tamborelles i duren una pila de temps són les de millor qualitat.

2

Educa els teus fills

en valors de sostenibilitat i respecte cap a ells mateixos i el seu entorn. I no deixis mai d'aprendre d'ells.

3

Tingues cura de la teva roba.

Eixuga-la a l'aire lliure per usar el menys possible l'assecadora i usa programes curts d'aigua freda de la rentadora.

4

Alternatives DIY.

Descobreix a boboliland mil maneres diferents de decorar la teva casa, construir jocs, ser creatius i passar una molt bona estona amb els nostres tips Do It Yourself.

Junts, som boboli.

#WeAreboboli