Qualitat boboli

A boboli treballem constantment per garantir la qualitat dels nostres productes…

Seguretat

Perquè el benestar dels nens és la nostra prioritat, les nostres peces de roba compleixen els estàndards més exigents de seguretat de conformitat amb la normativa europea, el reglament REACH.
A més, boboli està certificat pel segell OEK-TEX per assegurar que els nostres productes compleixen amb la màxima seguretat i no tenen cap substància nociva per a la salut i el medi ambient.
També estem compromesos amb el certificat de BSCI Amfori, que garanteix unes condicions laborals adequades per a tots els nostres treballadors i proveïdors.

Durabilitat i
resistència

Durabilidad y resistencia

Kids are born to be wild i ho tenim en compte a l'hora d'escollir els nostres materials i crear noves peces de roba, de manera que siguin resistents a tots els seus salts i tamborelles. Perquè tenir productes de qualitat contribueix a la sostenibilitat. Sabem que les nostres peces de roba passen de germans a cosins i inclús de generació en generació.

Preparats, llestos… ja!

Confort

S'ha acabat això de «em pica», «em rasca», «em punxa»! A boboli aconseguim la màxima comoditat i suavitat en les nostres peces de roba per protegir la pell dels nens gràcies als nostres materials de qualitat i una confecció amb molta cura.

Creativitat i innovació

Fabriquem les nostres peces de roba amb compte i detall per crear col·leccions amb personalitat, processos en els quals són molt importants la creativitat, el treball en equip, la innovació i el talent.

Discover & Respect

Som partidaris de descobrir el món amb respecte i responsabilitat, per la qual cosa cada any vetllem per reduir el nostre impacte amb pràctiques cada cop més sostenibles. Perquè només tenim un planeta i és el que deixarem als nostres nens.

Más sobre sostenibilidad

Discover & Respect

Somos partidarios de descubrir el mundo con respeto y responsabilidad, por lo que cada año velamos por reducir nuestro impacto con prácticas cada vez más sostenibles. Porque solo hay un planeta y es el que dejamos a nuestros niños.

Més sobre sostenibilitat
Junts, som boboli.

#WeAreboboli