boboli club

Comparteix la nostra manera de veure i veure la vida, amb accés a descomptes, regals i moltes sorpreses. Sona bé, oi?

Uneix-te al Club

1.

Les teves recompensess

Els descomptes són la nostra forma preferida de donar-te les gràcies per creure en nosaltres i formar part de la nostra gran família. Acumularem el 5 % de les teves compres i t'obsequiarem semestralment amb un val bescanviable per a donar-te un caprici. A més, també tindràs accés a descomptes anticipats de forma privada. Així no et quedaràs sense la peça de roba que vols!

2.

El teu dia especial

Ningú celebra el seu aniversari amb més il·lusió que els nens. I nosaltres també volem posar el nostre gra de sorra amb un 10% de descompte per a qualsevol comanda que facis durant el seu dia favorit de l'any.

3.

El teu regal

Perquè us ho mereixeu més que ningú. Amb la teva primera compra et regalem un necesser molt pràctic i original amb el qual estareu sempre preparats. Es convertirà en un dels seus indispensables!

4.

La teva veu

L'èxit és la suma de petites accions. Per això, a partir del mes de setembre de 2020 volem donar-te veu i que participis en la votació anual del Premi Boboli Suma, que atorga un total de 25.000 euros a favor dels Drets del Nen.

5.

El teu contingut

Perquè la vida no porta instruccions (i els nens tampoc). Volem compartir amb tu els nostres coneixements, blogs favorits, trucs i idees per acompanyar-te durant aquest camí.

6.

Reciclar te premi

Portans les peces de roba que ja no fas servir i dona'ls una segona vida, s'ho mereixen. Nosaltres les reciclarem i les enviarem a Roba Amiga. A més, per ajudar-nos a tancar el circuit, et compensarem amb un 10% de descompte per ser soci del boboli club.

Comencem?

Uneix-te al Club

Forma part del Club en què tu i els teus nens en sou els protagonistes.

Junts, som boboli.

#WeAreboboli