Roba de cotó orgànic per a nenes

Filtres actius

Filtrar per

Productes

Productes

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 14 productes.)

Roba de cotó orgànic per a nenes de la més alta qualitat

Segur que busques el millor per a la teva nena. Roba que li permeti moure's amb llibertat, amb què estigui còmoda, que sigui segura per a la seva salut i que tingui cura de la pell.

Podries demanar alguna cosa més? Bé, sí: que també sigui sostenible per al planeta. Així és la roba de cotó orgànic per a nenes de boboli. Roba de la més alta qualitat amb dissenys que us encantaran.

Roba de cotó orgànic de nena que té cura de la pell

Fes també una ullada a totes les nostres bruses, camises i samarretes de nena de cotó orgànic. Són tan suaus que la teva filla no les voldrà treure ni per dormir. S'han acabat les irritacions i les vermellors a la pell! La nostra roba de cotó orgànic de nena protegirà la teva petita mantenint la seva pell allunyada de químics i substàncies que poden resultar nocius.

I és que el cotó orgànic procedeix de plantacions sostenibles en què no es fa servir ni una gota de fertilitzants, herbicides o pesticides químics. A més, es recull a mà, cosa que permet que les fibres de cotó no es facin malbé i, en romandre intactes, es nota en la suavitat i la durabilitat de la roba infantil de cotó orgànic per a nena. Et sorprendrà.

Si busques alguna cosa realment còmode per a les tardes a casa o per a les festes de pijama a casa de les seves amiguetes, no trobaràs res millor que la roba homewear de cotó orgànic de Bob&Oli. Perfecte per a totes les vostres aventures domèstiques!

Roba de cotó orgànic per a nena que té cura del nostre Planeta

Cuida la pell de la teva petita alhora que contribueixes al desenvolupament sostenible també amb roba homewear i underwear. A la nostra botiga trobaràs roba de cotó orgànic per a nena de tota mena, des de les peces més casual per al dia a dia fins a la roba interior i pijames per a nena que li donaran una comoditat extrema a casa. T'enamoraràs!

A la nostra col·lecció de roba per a nena de cotó orgànic trobaràs vestits per a nena súper suaus i resistents, que acompanyaran la teva petita en totes les seves aventures i li donaran total llibertat. Qui va dir que amb un vestit les nenes no es poden enfilar als arbres?