Alimentar-se des de 0

Una bona alimentació comença per una bona bossa d'anar a la compra, implicar els nens des del principi entre tasques com fer la compra és molt bo per a fer-los valorar els ingredients que després menjaran a casa. I fer-ho en llocs de quilòmetre 0, com a mercats o botigues locals, és encara més ric i millor per a la nostra comunitat i per al planeta.

A menjar-se la temporada!

Les botigues i mercats de quilòmetre 0 respecten els cicles naturals dels productes de la terra. Així, cada temporada té les seves fruites i verdures típiques que sempre estaran més saboroses en la seva època corresponents. Els nens són companys ideals per a triar-les, deixant-se portar pels seus colors, textures i olors.

Com més a prop, millor

Els establiments quilòmetre 0 són comerços de proximitat. Això vol dir que els seus productors estan molt prop de nosaltres, per la qual cosa en comprar-los a ells estarem ajudant a la nostra comunitat. A més, també estarem estalviant-li al planeta llargs desplaçaments. I si podem acudir directament als productors, perquè… millor que millor!

AUTUMN WINTER
COLLECTION 2023
#DiscoverKM0MarketsWithBoboli