Nova col·lecció de roba de bebè nena

Filtres actius

(Hi ha 21 productes.)

Nova col·lecció de roba de nadó nena de 6 mesos a 6 anys

Descobreix la nova col·lecció de roba de nadó nena. Talles des dels 6 mesos fins als 6 anys en roba per a bebè elaborada pensant especialment en les necessitats de les més petites.

Amb la roba de la nova temporada el teu bebè anirà sempre moderna ia la darrera. Estàs buscant roba de qualitat i que segueixi les darreres tendències? L'has trobada! A la nostra botiga online trobaràs la nova col·lecció de roba per a bebè nena amb tot el que necessites per a la teva petita.

A més, gràcies a la nostra experiència de més de 35 anys elaborant roba de nadó nena tindràs la tranquil·litat que sempre estarà comodíssima i portarà roba feta amb els millors materials per cuidar la pell.

Roba de nova temporada per a bebè nena que l'acompanyarà en totes les aventures

Entre els 6 i els 8 mesos la teva filla haurà començat a gatejar. Després es posarà dreta, farà els primers passos, saltarà per primera vegada, començarà a córrer… El seu cos viu una autèntica revolució en el desenvolupament psicomotor que la marcarà la resta de la seva vida. La roba de nova temporada de nadó nen i nena està pensada per acompanyar els més petits en cada conquesta.

Roba per a bebè nena de nova col·lecció feta amb els millors materials

El benestar de la teva petita és la nostra prioritat. Per a la nova col·lecció de roba de nadó nena triem els millors materials que no només aguantin totes les seves aventures sense patir una sola esgarrinxada sinó que, a més, cuidin la seva pell com ella necessita.

Roba de nova col·lecció de nadó nena que té cura de la pell

Oblida't de sentir “em pica” o “em rasca”. La roba de nova temporada està elaborada amb els materials més segurs per garantir que cap irritació o reacció al·lèrgica més faci malbé la pell de la teva petita.

La roba de nova col·lecció per a nadó nena està certificada amb el segell OEKO-TEK, que et garanteix que no hi ha ni rastre de substàncies nocives per a la salut i el medi ambient.