Roba interior de bebè nounat nen

Filtres actius

Filtrar per

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 18 productes.)

Pantalon pour fille nouveau-né 0-24 moisRoba interior per a recent nascut nen que respecta la seva pell

Le pell d’un recent nascut és molt delicada i s’ha de cuidar de manera molt especial. A boboli ho sabem bé, i basant-nos en una experiència de més de 35 anys, hem creat una roba interior de recent nascut que cuida i respecta la pell com ho necessita.

Volem que qualsevol peça de roba que estigui en contacte directe amb la pell del teu nadó tingui una qualitat excepcional. Per això, elaborem tota la roba interior per recent nascut nen cuidant el detall al màxim. Només utilitzem fibres naturals: la nostra roba new born és 100% de cotó orgànic de la més alta qualitat.

Som tan exigents que la nostra roba interior per a nadons mima la seva pell i no fem una sola peça sense que passi els més estrictes controls de qualitat.

Tota la roba per a recent nascut nen de boboli està certificada pel segell OEKO-TEK per garantir que els nostres productes compleixen amb la màxima seguretat i estan totalment lliures de substàncies per a la salut i el medi ambient.

Per a que el teu nadó i tu descanseu tranquils. Perquè ja tens prou coses de les que preocuparte ja. I si vols portar el teu fill en volandes, no deixis de consultar el nostre catàleg de roba interior de cotó orgànic de recent nascut. Descobreix Bob&Oli!

Els bodys de recent nascut, la peça que més utilitzaras

Si hi ha una peça estrella quan parlem de roba interior de recent nascut nen, sens dubte és el body. El teu nadó utilitzarà uns quants bodys al llarg del dia, almenys, fins que començi la operació “adéu, bolquer”.

El body de bebè és un bàsic imprescindible en un armari. A l’hivern portarà un body de màniga llarga sota de la roba de recent nascut nen, adequada per protegir-la del fred. A l’estiu, probablement es passi el dia amb un body de tirants o de màniga curta, un pelele ben còmode i poc més.

Sigui com sigui, necessitaras més d’un body al llarg del dia. Per això, els nostres packs de bodys de cotó còmodes i amb dissenys plens de color seran una autèntica salvació per tu.

Els bodys de recent nascut de boboli estan dissenyats per facil·litar-te la vida i fer-te-la més còmode. Tenen tanques a pressió que t’ajudaran a cambiar el bolquer i obertures estratègiques que t’ajudaran a treure-li de manera més ràpida i senzilla. Un fet que agrairàs quan hi hagi fugues.

Roba inteerior de recent nascut nen per protegir-lo del fred

Els mitjons són una altra peça que no pot faltar a l’armari del teu nadó. Confessa: quants mitjons portes a la bossa amb la que el treus a passejar? Segur que més ‘un.

Aquesta peça de roba interior de recent nascut t’acompanyarà tant a l’hivern com a l’estiu per mantenir els peus calentets quan la temperatura de l’exterior o de qualsevol lloc on entreu sigui freda. Ja saps la manía que tenen alguns llocs de posar l’aire condicionat molt alt!