Dessuadrores Bobandoli

Filtres actius

(Hi ha 4 productes.)

Dessuadores de cotó orgànic infantils suaus i resistents

No hi ha res tan còmode com la roba per estar per casa per a nens de cotó orgànic. A Bob&Oli trobaràs dessuadores de cotó orgànic infantils per a nenes i nens de 2 a 14 anys còmodes, elàstiques, transpirables i d'una suavitat excepcional.

Amb les samarretes i els pantalons de cotó orgànic infantils de la nostra línia més comfy no només donaràs a la seva pell les cures més especials sinó que, a més, cuidaràs del planeta. Perquè un planeta sa és la millor herència que els podem deixar.

Pell lliure de tòxics amb les nostres dessuadores de cotó orgànic

Oblida't de roba elaborada amb substàncies nocives i disruptors endocrins. Les dessuadores de cotó orgànic de Bob&Oli estan totalment lliures de tòxics i químics.

La moda homewear i la roba interior de cotó orgànic de nen i nena cuida fins i tot les pells més delicades.

El cotó orgànic procedeix de cultius sostenibles en els que no es fa servir cap fertilitzant, pesticida ni herbicida químic. A més, els colors de les dessuadores de cotó orgànic s'aconsegueixen amb tints a base d'aigua, sense utilitzar blanquejants o colorants sintètics.

Dessuadores infantils amb segell OEKO-TEK

La col·lecció de moda homewear i roba interior de cotó orgànic de nena i nen està elaborada seguint els més estrictes controls de seguretat.

Està certificada amb el segell OEKO-TEK, que t'assegura que no hi ha cap tipus de tòxic ni substància nociva ni en les dessuadores de cotó orgànic infantils de Bob&Oli ni en qualsevol de les fases d'elaboració.

Cuidant el planeta amb boboli

El cotó orgànic respecta els ecosistemes i redueix el consum d'aigua. Es recull a mà, s'evita tota mena de químics i assegura unes condicions de treball dignes.

Troba samarretes, pantalons, dessuadores i vestits de cotó orgànic amb els que el teu peque podrà moure's amb total llibertat i tu tindràs la consciència tranquil·la.

Dona-li la benvinguda a les dessuadores de cotó orgànic infantils i cuida el teu peque i el planeta.