Pantalons Bobandoli

Filtres actius

(Hi ha 4 productes.)

Pantalons de cotó orgànic infantils còmodes i segurs

Per fi a casa! El teu petit porta tot un dia d'aventures i jocs i ja és hora de descansar. Regala-li la màxima comoditat amb la roba de nens d’estar per casa de cotó orgànic de la nostra línia Bob&Oli. Samarretes, dessuadores, vestits i pantalons de cotó orgànic infantils per a nenes i nens de 2 a 14 anys amb els que cuidaràs la seva pell i el seu món.

Els pantalons de cotó orgànic de Bob&Oli són elàstics, còmodes, transpirables i tan suaus que et sorprendran. Volem ajudar-te a donar el millor al teu petit, per això hem desenvolupat aquesta línia comfy de roba homewear, roba interior i pijames de cotó orgànic per a nens.

Pantalons de cotó orgànic per cuidar la seva pell

El cotó orgànic és perfecte per a les pells més delicades. Amb els pantalons de cotó orgànic t'asseguraràs de mantenir la seva pell allunyada de tòxics i substàncies nocives que puguin produir-li irritacions o reaccions al·lèrgiques. Combina'ls amb les samarretes infantils de cotó orgànic més acolorides de Bob&Oli i el teu peque estarà llest per a una tarda de jocs casolans.

El cotó orgànic procedeix de plantacions sostenibles i ecològiques en les quals no es fa servir cap tipus de fertilitzant, herbicida o pesticida químic perjudicial. A més, els colors dels pantalons i vestits de cotó orgànic s' aconsegueixen amb tints a base d' aigua, eliminant qualsevol blanquejant o colorant sintètic.

Els pantalons de cotó orgànic de Bob&Oli estan certificats amb el segell OEKO-TEK, que verifica que no hi ha ni rastre de substàncies nocives per a la seva salut i el medi ambient.

Pantalons de cotó orgànic per tenir cura del planeta

Amb els pantalons de cotó orgànic contribuiràs al desenvolupament sostenible del planeta.

La forma en que es cultiva i recull el cotó amb què elaborem les nostres peces, des dels pantalons fins a les dessuadores de cotó orgànic, respecta els ecosistemes, redueix el consum d'aigua i assegura unes condicions de treball dignes.

A més, el cotó es recull a mà, per la qual cosa manté les seves fibres intactes. Els pantalons de cotó orgànic són més suaus i duraders. Pots demanar alguna cosa més?