Roba interior de cotó orgànic de bebè nena

Filtres actius

Filtrar per

Productes

Productes

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 22 productes.)

Roba interior de cotó orgànic per a nenes amb pell delicada

Totes les mares i pares volem donar el millor a les nostres criatures i cuidar-les com es mereixen, però tu a més has de tenir una cura més gran amb la seva pell. Per a tu, la nova línia de roba interior de cotó orgànic de nena serà un must al seu armari.

Oblida't de pijames i underwear que produeixin vermellors, granets o al·lèrgies a la pell que tant molesten a la teva petita. Dóna el pas i prova la roba interior de cotó orgànic de la nostra marca Bob&Oli: la teva nena tindrà la pell tan cuidada i perfecta que no voldreu fer servir res més.

Perquè al final, la roba interior de nena està en contacte estret amb les parts més delicades del cos i, per això, necessita que sigui de la més alta qualitat.

Roba interior de cotó orgànic per a nena que té cura de la pell i el Planeta

Segur que t'enamores de la roba interior de cotó orgànic per a nena de boboli. Tant si la teva nena té una pell molt delicada com si no us heu d'enfrontar diàriament als problemes relacionats amb sabons, cremes o roba que li produeixen al·lèrgies.

A boboli elaborem pijames de cotó orgànic per a nena i roba underwear de primera qualitat que ens ajuden a cuidar la pell de la teva petita i reduir l'empremta que deixem al nostre pas.

El cotó orgànic procedeix de cultius sostenibles i certificats, lliures de pesticides, fertilitzants, herbicides o llavors modificades genèticament. Al seu cultiu se segueix un sistema de rotació que conserva els sòls i l'ecosistema i es recull a mà, evitant ruixar la plantació amb herbicides químics i conservant la màxima qualitat de les seves fibres. A més, la nostra roba interior de nenes de cotó orgànic està totalment lliure de blanquejants químics.

El resultat? Els pijames, samarretes interiors i calcetes de cotó orgànic per a nena de la nova línia Bob&Oli respecten la seva pell, són més suaus i duradors i són més sostenibles per al planeta.

Garantit: qui prova roba interior de cotó orgànic de nena ja no vol tornar al cotó convencional.

Roba interior de cotó orgànic de nena certificada amb segell OEKO-TEK

No només t'ho diem nosaltres. Tota la nostra roba interior de cotó orgànic per a nena compta amb la màxima certificació internacional i l'etiqueta ecològica líder mundial per a productes tèxtils. Tots els nostres pijames i roba underwear de cotó orgànic de Bob&Oli compta amb el segell OEKO-TEK, que verifica que no hi ha substàncies tòxiques ni als tèxtils ni a qualsevol de les fases de fabricació.

Amb la roba interior de Bob&Oli la teva petita gaudirà de calcetes, tops i samarretes interiors de cotó orgànic de nena que realment cuiden la pell. Perquè, al final, la roba interior està en contacte directe amb la pell de la teva nena: cuida-la com es mereix amb la nostra nova línia de roba interior de cotó orgànic de Bob&Oli.

Els molts beneficis de la roba interior de cotó orgànic de nena

Encara necessites més raons per convèncer-te que la roba interior de cotó orgànic de Bob&Oli és el millor per a ella? D'acord: podem continuar enumerant molts dels seus beneficis.

Per exemple, amb les calcetes i tops de cotó orgànic de nena de la nova línia de boboli evitaràs exposar la pell de la teva petita a substàncies tòxiques i, per tant, gaudirà d'una pell més saludable i lliure de reaccions al·lèrgiques.

Apunta't ja a la línia de roba interior de cotó orgànic de nena i cuida la teva petita com realment es mereix.