Vetits Bobandoli

Filtres actius

(Hi ha un producte.)

Vestits de cotó orgànic infantils per a nenes de 2 a 14 anys

Els vestits de cotó orgànic infantils de Bob&Oli són molt especials. Són una peça de roba per estar per casa de cotó orgànic súper còmoda que també li valdrà per anar a les seves extraescolars d'esport, sortir a passejar o jugar al parc.

Són perfectes per posar-lo sobre uns leggins o pantalons de cotó orgànic de la nostra línia més comfy. Amb els vestits de cotó orgànic la teva petita podrà jugar amb total seguretat amb roba còmoda, transpirable, elàstica, suau i que donarà a la seva pell totes les cures que necessita.

Vestits de cotó orgànic 100% lliures de tòxics

No hi ha res millor per cuidar la seva pell com la moda homewear i underwear de Bob&Oli. Roba per caminar per casa, roba interior i pijames de cotó orgànic 100% lliures de tòxics que cuidaran la seva salut i el medi ambient.

El cotó orgànic procedeix de plantacions ecològiques i sostenibles en les que no s'ha utilitzat cap tipus de pesticida, fertilitzant o herbicida químic. A més, el color dels vestits i les samarretes de cotó orgànic s' aconsegueix amb tints a base d' aigua, eliminant per complet els blanquejants i colorants sintètics.

Vestits de cotó orgànic amb segell OEKO-TEK

Els vestits de cotó orgànic infantils de Bob&Oli estan certificats amb el segell OEKO-TEK, l'etiqueta ecològica líder en la indústria tèxtil que verifica que no hi ha substàncies nocives per a la salut i el medi ambient.

Notaràs la diferència quan arribin a les teves mans. Els vestits de cotó orgànic infantils de Bob&Oli són suaus, duraders i resistents.

Vestits de cotó orgànic infantils que tenen cura del Planeta

Amb els vestits i les dessuadores de cotó orgànic contribuiràs al desenvolupament sostenible del Planeta. El cotó orgànic protegeix els ecosistemes i redueix el consum d'aigua.

Els vestits de cotó orgànic infantils tenen cura al màxim de la salut del teu peque i el medi ambient, i a més són còmodes, duraders i resistents. Perfectes per acompanyar-la en totes les seves aventures.