Samarretes Bobandoli

Filtres actius

(Hi ha 4 productes.)

Samarretes de cotó orgànic per a nens i nenes de 2 a 14 anys

Les samarretes de cotó orgànic de Bob&Oli són perfectes com a roba d’estar per casa, per a llargues tardes de joc casolà, però també són ideals per anar al cole, a les seves extraescolars, al carrer, al parc...

Bob&Oli és la línia de moda homewear, roba interior i pijames de cotó orgànic més comfy de boboli. Amb les samarretes de cotó orgànic podrà explorar el món a través de la imaginació i, naturalment, sempre amb la màxima comoditat.

Samarretes de cotó orgànic de màniga llarga o de màniga curta, calentetes per a l' hivern i transpirables per a l' estiu. Són suaus, confortables i transpirables. Les samarretes i dessuadores de cotó orgànic de la nostra línia més comfy cuidaran i respectaran la seva delicada pell com cap altra peça.

Samarretes de cotó orgànic que tenen cura de la seva pell

Les samarretes de cotó orgànic són una alternativa molt més saludable per a la seva pell i redueixen al mínim la possibilitat que pateixi irritacions o reaccions al·lèrgiques. I és que el cotó orgànic procedeix de cultius ecològics en els quals no es fa servir cap fertilitzant, pesticida o herbicida químic nociu per a la seva salut i el Planeta.

A més, els colors de les samarretes i pantalons de cotó orgànic infantil s' aconsegueixen amb tints a base d' aigua, eliminant per complert blanquejants o colorants químics.

Samarretes de cotó orgànic que tenen cura de la seva pellSamarretes de cotó orgànic amb segell OEKO-TEK

Volem ajudar-te a donar-li el millor al teu petit. Per això ens assegurem que tota la nostra roba de cotó orgànic passi els controls de qualitat i seguretat més estrictes. Tota la nostra roba és de la màxima qualitat.

Les samarretes de cotó orgànic per a nens i nenes de 2 a 14 anys estan certificades amb el segell OEKO-TEK, que verifica que no hi ha ni rastre de tòxics ni substàncies nocives per a la seva salut i el medi ambient.

Amb les samarretes de cotó orgànic de Bob&Oli donaràs a la seva pell totes les cures que necessita i, a més, contribuiràs al desenvolupament sostenible del planeta. Una aposta segura que es convertirà en un imprescindible al seu armari.