Nature's Tempo

Si et fixes, pots observar que la naturalesa no té pressa. Tot va al seu temps. Fluint, com si gaudís del camí.

Així que, en l'era de la immediatesa, hem llançat una sèrie fidel al ritme natural del nostre planeta.

Episodis que es prenen el seu temps.

Que van lents en lloc de ràpids. Oberts en comptes de guionitzats.

Perquè les coses bones de la vida es fan al seu ritme.

Discover and change the world with Boboli.

9 episodes

Episodi 1

Arrenquem amb el nostre primer episodi de la nostra sèrie Nature’s Tempo. I no t'enganyem, no passarà absolutament RES, però TOT alhora.

Tanca els ulls en un instant, escolta el so de l'aigua, trasllada't. Sents l'aigua freda als teus peus?

agua
El pez Luis

flueix

Pescar és ser pacient. Preparés, asseure's tranquil·lament i escoltar com l'aigua flueix.

Aquí és quan l'espera es converteix en la millor part de totes. No et sembla?

Episodi 2

Per a un segon, tanca els ulls i dona-li al play. Escolta com els nens corren, sents els riures? En aquest vídeo no passarà res més. Perquè les coses petites i simples són les millors, no creïs?

Ojos

DESCONNECTA'T

Jugar, jugar, jugar i continuar jugant. La naturalesa li ho millor pati d'esbarjo. Nos convida a amagar-nos, a córrer, a crear i a riure. Sense botó d'ON ni endolls. Te apuntes?

Manos

Episodi 3

En aquest episodi no trobarem palletes d'or en el llac, gaudim del so de l'aigua i del xipolleig… Et convidem a parar, deixar el que estàs fent i evadir-te.

Et traslladaràs al lloc on hem estat jugant amb les roques, en el llac. L'aigua està fresqueta, però el sol pica. Les pedres estan suaus i ens costa apilar-les, però ens agrada fer-ho.

Marisa
Piedras

RESPIRA PROFUND,QUÈ SENTS?

Les pedres dels rius a més, poden amagar petits tresors: animalets i vegetació sorprenent. Veiem palaus en pedres, oceans en tolls i cocodrils en troncs. I tu que veus?

Episodi 4

Valentin

En l'era de la immediatesa, mola molt anar lent. Vam posar nom al nostre nou amic, “Va-lentín”, en espanyol vol dir "va una mica lent". No diràs que no és ocurrent. Perquè el nostre amic va molt a poc a poc, o potser és que nosaltres anem molt ràpid! Si et fixes bé descobriràs coses increïbles sobre la seva forma i com es desplaça.

TRANQUIL·LITAT…

Tenen antenes, porta la seva casa a sobre i al seu ritme, i trepitja sobre segur. Et convidem a observar-ho per a ajudar-te a posar pausa.

T'animes? Gaudeix del seu pas.

Valentin concha

Episodi 5

Trenza

Estar juntxs és meravellós, no necesitem res més, i això és el que passa en aquest episodi. Explicar-nos les nostres coses, compartir, jugar amb el cabell i fer una trena. El que trobem a la natura és meravellós i podem decorar el nostre cabell mentre xerrem.

Flores 1 Flores 2

GAUDIR JUNTXS…

Asseure'ns a la part del camí que més ens agradi i jugar amb les flors. Tot és meravellós quan trenem el nostre temps juntxs.

Cesta Fruta

Episodi 6

Slow Food Una aturada en el camí, un snack. Fruita del temps, sobretot això, i de proximitat. En aquest episodi, parem per a prendre aire i gaudir del sabor d'una maduixa. És temps de maduixes, al seu propi ritme.

Fresas
Cesta

ASSABORIR…

Prenem aire i les assaborim bé i si ens taquem, no importa. A xuclar-se els dits! Les petites coses: gaudir del procés.

Episodi 7

Estanque

En aquest episodi gaudim d'un bon bany en plena naturalesa. La calor referma i l'aigua ens crida, fresca i llesta.

Primer intent: Ens mullem els dits dels peus. Es confirma: Està gelada. Segon intent: Algun valent es tira i aprofita l'ocasió per a xipollejar i esquitxar-nos. Tercer intent. 1, 2, 3 i… saltem!

Estanque
Pies

CONNECTAR AMB L'ENTORN

Tornarem a fer-lo una vegada i una altra, res gana a un bany en la naturalesa. I si ens avorrim, ens tombem al sol i tirem la migdiada.

Coming soon
Coming soon
Coming soon
Coming soon
Coming soon
Coming soon
Coming soon
Coming soon 28/05
Coming soon
Coming soon 12/06
Coming soon