Rebaixes

REBAIXES EN ROBA INFANTIL A BOBOLI

Les rebaixes arriben a Boboli per tal d’oferir-te els nostres millors productes a preus irresistibles dues vegades a l’any. Al gener i al juliol, tens la possibilitat de comprar les peces de la fi de la temporada rebaixades.

LES MILLORS OFERTES EN MODA INFANTIL

Si no vols perdre’t les nostres ofertes per a New Born, Baby o Kids, entra a la nostra botiga online i descobreix tots els productes. Sempre t’oferim les darreres novetats amb les peces més còmodes.

Ens encanta posar-te les coses fàcils!

A boboli, som conscients que la canalla creix constantment i que necessita peces noves al cap de pocs mesos, doncs se’ls queden petites. Malgrat que a boboli, els nostres vestits són resistents a un miler de rentades i els nostres pantalons són immunes a les caigudes més fortes. La nostra roba passa de familiars a familiars de forma intacta i fins i tot traspassa generacions.

Les rebaixes són un bon moment per aprofitar les nostres ofertes i renovar l’armari amb roba de qualitat i disseny a un preu increïble. A la nostra pàgina web trobaràs tot allò que et cal per al teu petit: pantalons, vestits, faldilles, samarretes, camises, jerseis, abrics, jaquetes… Volem que tinguis tot allò necessari per renovar l’armari dels més petits. Les nostres talles van des dels 0 anys fins els 16 anys. Tenim roba per a totes les edats i de tots els estils. Regala als teus petits els looks de la temporada que t’havies quedat amb les ganes de comprar. Una dessuadora de pelfa amb uns texans denim, ideals per als dies més freds. Qui ha dit que la roba d’hivern no mola?

En canvi, quan pugen les temperatures, no pots perdre’t la nostra col·lecció Acqua per tal que el teu petit vagi a la darrera moda a la platja i a la piscina. Biquinis i banyadors plens de personalitat amb estampats actuals i divertits. Aprofita també les millors ofertes a la nostra col·lecció Soft i renova els seus pijames i la roba interior. Les nostres peces de nit són de cotó 100% i estan plenes d’estampats de fantasia i de colors alegres. Tota la nostra roba es caracteritza per la comoditat. Són també una oportunitat per trobar i crear els looks més elegants per a les ocasions més especials.

COM COMPRAR A LES REBAIXES

Comprar a la botiga online de boboli és molt senzill. Però si tens algun dubte sobre les teves compres, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Veuràs que fer la teva comanda a través de la nostra cistella de la compra és ben senzill. Quan estigui confirmada, nosaltres ens encarreguem de preparar-la i enviar-te-la com més ràpid i fàcil millor, àgil i còmode.

ENVIAMENTS FÀCILS I DEVOLUCIONS GRATUÏTES

A boboli, volem oferir-te el millor servei possible per a totes les teves compres a la nostra botiga online. Enviem les teves comandes a qualsevol part de la Península i a les Balears (excepte a les Canàries, Ceuta i Melilla). La recepció del teu paquet també serà ben senzilla i ben fàcil. Ens adaptem a tu, segons les teves necessitats. Si et preocupa no ser a casa en el moment de rebre el teu paquet, no passa res! Tenim a la teva disposició molts punts de recollida oficials per tal que puguis recollir-lo. O si ho prefereixes, pots fer servir el nostre servei click & collect, recull la teva comanda gratuïtament a la botiga més propera. Recorda que si les teves compres són d’un import superior als 60€, les despeses d’enviament seran gratuïtes! Recorda que les devolucions són gratuïtes.JAS DE ROPA INFANTIL EN BOBOLI

Las rebajas llegan a boboli para ofrecerte nuestros mejores productos a precios irresistibles dos veces al año. En Enero y Julio, tienes la posibilidad de comprar las prendas de final de temporada rebajadas.

LAS MEJORES OFERTAS EN MODA INFANTIL

Si no quieres perderte nuestras ofertas para New Born, Baby o Kids, entra en nuestra tienda online y descubre todos los productos. Siempre te ofrecemos las últimas novedades con las prendas más cómodas.

¡Nos encanta ponerte las cosas fáciles!

En boboli somos conscientes que los niños están en constante crecimiento y que necesitan nuevas prendas cada pocos meses porque se les queden pequeñas. Aunque en boboli, nuestros vestidos son resistentes a mil lavadoras y nuestros pantalones son inmunes a las caídas más fuertes. Nuestra ropa pasa de familiares a familiares de manera intacta e incluso traspasa generaciones. .

Las rebajas son un buen momento para aprovechar nuestras ofertas y renovar el armario con ropa de calidad y diseño a un precio increíble. En nuestra página web encontrarás todo lo necesario para tu peque: pantalones, vestidos, faldas, camisetas, camisas, jerséis, abrigos, chaquetas… Queremos que tengas todo lo necesario para renovar el armario de los más pequeños. Nuestras tallas van desde los 0 años hasta los 16 años. Tenemos ropa para todas las edades y todos los estilos. Regálales a tus peques los looks de la temporada que te habías quedado con las ganas de comprarles. Una sudadera de felpa con unos vaqueros denim, ideales para los días más fríos. ¿Quién ha dicho que la ropa de invierno no mola?.

En cambio, para cuando suben las temperaturas, no puedes perderte nuestra colección Acqua para que tu peque vaya a la última en la playa y la piscina. Bikinis y bañadores llenos de personalidad con estampados actuales y divertidos. También aprovecha las mejores ofertas en nuestra colección Soft para renovar sus pijamas y ropa interior. Nuestras prendas de noche son de algodón 100% y están llenas de estampados fantasía y de colores alegres. Toda nuestra ropa se caracteriza por la comodidad. También son una oportunidad para encontrar y crear los looks más elegantes para las ocasiones más especiales.

CÓMO COMPRAR EN REBAJAS

Comprar en la tienda online de boboli es muy fácil. Pero si tienes alguna duda sobre tus compras, no dudes en ponerte en contacto con nosotros. Verás que hacer tu pedido a través de nuestra cesta de compra es muy sencillo. Cuando esté confirmado, nosotros nos encargamos de prepararlo y enviártelo lo más rápido y fácil posible rápida y cómoda.

ENVÍOS FÁCILES Y DEVOLUCIONES GRATUITAS

En boboli queremos ofrecerte el mejor servicio posible durante todas sus compras en nuestra tienda online. Enviamos tus pedidos a cualquier parte de la Península y Baleares (excepto Canarias, Ceuta y Melilla). La recepción de tu paquete también será fácil y sencilla. Nos adaptamos a ti, según tus necesidades. Si te preocupa no estar en casa en el momento de recibir tu paquete, ¡no pasa nada! Tenemos a tu disposición muchos puntos de recogida oficiales para que puedas recogerlo. O, si lo prefieres, puedes utilizar nuestro servicio de click & collect, recoge tu pedido de forma gratuita en tu tienda más cercana. Recuerda que si tus compras tienen un importe superior a 60€, los gastos de envío ¡serán gratuitos! Recuerda que las devoluciones son gratuitas.