Homewear Bobandoli

Filtres actius

(Hi ha 9 productes.)

Roba d’estar per casa de cotó orgànic per a nens i nenes de 2 a 14 anys

¡Welcome to Bob&Oli! Et presentem la nostra nova marca Bob&Oli. Pijames, roba interior i roba per estar per casa de cotó orgànic. Vols donar-li el millor al teu petit? L'has trobat.

Amb la nova línia comfy de moda homewear de cotó orgànic Bob&Oli el teu petit podrà explorar el món des de la calidesa de la llar. Roba còmoda, suau, resistent i que cuidarà la seva salut i el medi ambient.

Trobaràs roba per estar a casa unisex, per a nens i nenes de 2 a 14 anys. Dessuadores, vestits, samarretes, leggins i pantalons de cotó orgànic infantils perquè puguin moure's amb total llibertat.

Moda homewear suau i confortable

Quan provis una peça homewear de cotó orgànic ja no hi ha marxa enrere.

La moda homewear de Bob&Oli és bonica, divertida, acolorida, suau i confortable. Amb els pantalons i les dessuadores de cotó orgànic infantils el teu peque tindrà el millor per descobrir el seu món amb llibertat.

El cotó orgànic procedeix de cultius sostenibles en els quals no s'usen herbicides, pesticides o fertilitzants químics. A més, les fibres es recol·lecten a mà, la qual cosa garanteix una major durabilitat de les samarretes de cotó orgànic i tota la roba d'estar a casa. Els colors de la roba homewear de cotó orgànic s' aconsegueixen amb tints a base d' aigua, sense blanquejants o colorants químics.

Roba per estar per casa de cotó orgànic per a una pell lliure de tòxics

Amb la moda homewear de cotó orgànic de Bob&Oli evitaràs exposar la seva pell a substàncies tòxiques i no patirà irritacions o reaccions al·lèrgiques. És perfecta per a les pells més sensibles.

A més, a la línia Bob&Oli d'estar per casa trobaràs dessuadores, samarretes, pantalons i vestits de cotó orgànic infantils certificats amb el segell OEKO-TEK, que garanteix que no tenen ni rastre de substàncies tòxiques.

La moda homewear de Bob&Oli és roba per caminar per casa de cotó orgànic per imaginar tot un món dins de les parets de la llar. Feta perquè el teu peque pugui moure's amb total llibertat.