Roba interior de cotó orgànic de bebè nena

Filtres actius

Filtrar per

Productes

Productes

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 23 productes.)

Roba interior de cotó orgànic de nen per a pells sensibles

Hi ha nens que tenen una pell molt sensible. Sigui com sigui, al teu petit i a tu us encantarà la suavitat i la confortabilitat de la nova línia Bob&Oli. Roba interior de cotó orgànic de nen de 4 a 16 anys, amb què donaràs a la pell del teu nen totes les cures que es mereix.

I és que quan provis el cotó orgànic per a la roba underwear de nen no voldràs una altra cosa. Oblida't de roba interior que li produeixi vermellors, granits o al·lèrgies a la pell i que tant el molesten. Et sorprendrà la qualitat de la roba interior i els pijames de cotó orgànic per a nen de Bob&Oli. Tant, que acabaran sent tot un must al seu armari.

Però compte! El cotó orgànic enganxa i qui ho prova ja no vol tornar al cotó convencional. Convida el teu petit a imaginar i explorar el món amb la nova línia comfy Bob&Oli de roba interior de cotó orgànic per a nen.

Roba interior de cotó orgànic de nen respectuosa amb la pell i el planeta

Segur que t'enamores de la línia Bob&Oli de roba interior infantil de cotó orgànic. Pijames i roba underwear de primera qualitat. T'adonaràs a la primera: el cotó orgànic és més suau, hipoal·lergènic i durador que el cotó convencional. I tu segur que busques la màxima qualitat per a la roba interior de nen, que està en contacte directe amb les zones més sensibles del cos.

La roba interior de cotó orgànic de nen està elaborada amb cotó procedent de cultius sostenibles, lliures de pesticides, fertilitzants i herbicides. El seu cultiu és totalment sostenible i respectuós amb l'ecosistema, la qual cosa, a més, conserva la màxima qualitat de les seves fibres, i en l'elaboració de la roba no es fa servir cap tipus de blanquejant químic.

Com a resultat, els pijames, calçotets i samarretes interiors de cotó orgànic de nen de Bob&Oli respecten la pell del teu petit i cuiden del planeta que els deixarem. Amb la roba interior de cotó orgànic de nen evitaràs exposar la pell a substàncies tòxiques i no tindrà cap reacció al·lèrgica. Estarà increïblement còmode, ja que són peces suaus i amb molta elasticitat. I, a més, contribuiràs a la conservació del medi ambient i cuidaràs el més important que els deixarem: el nostre Planeta.

Roba interior de cotó orgànic per a nen amb segell OEKO-TEK

Tota la roba interior de cotó orgànic de nen compta amb la màxima certificació internacional i l'etiqueta ecològica líder per a productes tèxtils.

A la línia Bob&Oli trobaràs samarretes interiors, pijames i eslips i boxers de cotó orgànic de nen certificats amb el segell OEKO-TEK, que verifica que no hi ha ni rastre de substàncies tòxiques ni als tèxtils ni en qualsevol de les fases de fabricació.

Amb la roba interior de cotó orgànic de nen, el teu petit tindrà una pell saludable i lliure d'al·lèrgies i gaudirà de la suavitat exclusiva d'aquest tipus de cotó. Perquè, al final, la roba interior està en contacte directe amb la pell del teu nen: cuida'l com es mereix amb la nostra línia de pijames i underwear de cotó orgànic de nen Bob&Oli.