Camises de cerimònia per a nen

Filtres actius

Filtrar per

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 5 productes.)

Camises de cerimònia per a nen per a ocasions especials

No hi ha res més elegant per al teu petit que les camises de cerimònia per a nen. Si tens un esdeveniment marcat al calendari familiar i necessites que el teu fill irradiï elegància i glamour, una combinació guanyadora serà un conjunt de camisa, jaqueta o armilla i pantalons de cerimònia per a nen. Deixarà tots els convidats amb la boca oberta.

Però és que, a més, el teu fill estarà súper còmode i tu et quedaràs tranquil·la perquè les camises chic de nen tenen tanta qualitat que no s'espatllaran mai. Garantit! Després de més de 35 anys fent roba de cerimònia de nen hem comprovat que les nostres camises poden passar a germans, cosins, amics i fins i tot de generació en generació!

Camises de cerimònia per a nen amb dissenys molt originals

Les camises de cerimònia per a nen són elegants i molt originals. De màniga llarga o curta, amb coll de bec o coll mao, amb estampats divertits i sempre amb una nota de color que alegrarà fins els dies més grisos i plujosos.

Per descomptat, mai no pot faltar la típica camisa de cerimònia de nen blanca, tan versàtil que serveix per a tot tipus d'ocasions. Perfecta per portar sota una armilla o una de les jaquetes per a nen de cerimònia de la nostra col·lecció: anirà la mar de guapo.

Vols donar-li un toc extra? A la nostra col·lecció trobaràs els accessoris chic imprescindibles per acompanyar les camises de cerimònia per a nen i donar-li un plus d'elegància.

Camises de cerimònia per a nen que cuiden la pell

Cotó 100%, lli de la màxima qualitat… són els protagonistes de les camises de cerimònia de nen. Totes estan certificades amb el segell OEKO-TEK, que et garanteix que no hi ha ni rastre de substàncies nocives per a la pell i el medi ambient.

Volem assegurar-nos que les samarretes i polos chic de nen o les camises de cerimònia per a nen no li produeixi cap mena de fregament, irritació o reacció al·lèrgica que li freni les ganes de jugar. Amb la nostra roba per a ocasions especials t'assegures que aquest dia sigui especial també per a ell!