Jerseis bebè nen

Filtres actius

Filtrar per

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 13 productes.)

Un hivern calentet amb els jerseis per a nadó nen de boboli

Arriben els mesos més freds i has de renovar l'armari del teu petit buscant roba calenteta que permeti jugar i explorar tot el que vulgui.

Amb el fred, una de les peces més sol·licitades són els jerseis per a bebè nen. Els utilitzaràs cada dia des que comenci la tardor fins que s'acabi la primavera. Els jerseis i les jaquetes per a bebè nen seran també una opció perfecta per a l'entretemps i les nits fresques d'estiu.

Fes una ullada a tots els jerseis per a nadó nen de 3 mesos a 6 anys que tenim a la nostra botiga online. Trobareu models plens de color i amb estampats divertits que us encantaran.

El teu nadó anirà comodíssim i calentet.

Comoditat per moure's amb llibertat amb els jerséis per a bebè nen

A partir dels 6 mesos es produeix un canvi important als nadons. Comencen a passar més hores desperts, estan més estimulats i comencen a ser més independents. I això és només el començament!

Durant els primers anys de vida, els bebès viuen tota una revolució en el moviment, des que comencen a gatejar fins que surten corrent com si anessin a fer una marató.

La roba per a nadó nen de boboli està pensada per adaptar-se perfectament a aquesta etapa. Perquè a boboli volem que els nens creixin sans i feliços i que la roba els acompanyi en tot aquest procés.

Els jerseis per a nadó nen de boboli s'adapten a l'estil de vida dels nens més inquiets, amb teixits suaus i resistents perquè el nadó no deixi de jugar i explorar. Peces resistents a tota mena d'aventures perquè el teu nadó pugui jugar amb llibertat.

Un jersei i un dels nostres pantalons i bermudes de bebè nen i no se li resistirà cap moviment. Ja veuràs: les carreres gatejant pels passadissos seran bufar i fer ampolles.

Jersei per a nadó nen que cuiden la pell

La pell dels més petits és molt delicada i és important tenir-ne cura adequadament. Tota la roba que porti el teu nadó, des del pijama i body fins als pantalons o les samarretes i camises del teu nadó nen, ha de ser de qualitat per evitar que li produeixi rascades, vermellors o al·lèrgies que poden causar molta molèstia.

A boboli hem desenvolupat els materials més segurs i les tècniques de confecció més cuidades per a totes les nostres peces. Tota la nostra roba compleix els estàndards de seguretat més exigents d'acord amb la normativa europea. Amb els jerseis per a nadó nen de boboli pots estar tranquil·la: estan certificats amb el segell OEKO-TEK, que garanteix que no hi ha ni rastre de substàncies nocives que puguin perjudicar la pell i el medi ambient.