Roba de cotó orgànic per a nens

Filtres actius

Filtrar per

Productos

Productos

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 10 productes.)

Roba de cotó orgànic per a nen que té cura de la pell i el Planeta

La roba de cotó orgànic per a nen és una aposta segura. Si ets una persona compromesa amb la sostenibilitat del Planeta, que busques roba de qualitat per al teu petit, sense cap mena de component químic que pugui danyar la seva pell, sens dubte has arribat al lloc adequat.

A boboli cuidem la salut del teu nen i del Planeta amb roba infantil de cotó orgànic de primeríssima qualitat. A la nostra botiga online trobaràs peces de cotó orgànic suau, que respecta les pells més delicades i cuida els ecosistemes.

Busques roba còmoda i de qualitat per a les tardes de joc a casa? Fes una ullada a la roba homewear de cotó orgànic de la nostra nova marca Bob&Oli. Una autèntica revolució a la roba de caminar per casa, amb un disseny tan bonic que també us valdrà per sortir al carrer!

Roba de cotó orgànic per a nen que té cura de la pell i el Planeta

Sí: duradora. Si hi ha alguna cosa que caracteritza la roba de cotó orgànic de nen és que és molt més suau i dura molt més que la roba elaborada amb cotó convencional de menor qualitat.

Saps per què? Doncs perquè el cotó orgànic es recol·lecta a mà, evitant que es facin malbé les seves fibres durant el procés. Com que són fibres més llargues, la roba de cotó orgànic de nen és molt més resistent i duradora.

Roba de cotó orgànic per a nen totalment lliure de químics

La roba de cotó orgànic per a nen de boboli està totalment lliure de químics i substàncies nocives que poden perjudicar la pell del teu fill i el planeta. I això es nota de seguida: no saps gaire bé per què, però mai el teu fill ha portat jerseis i dessuadores per a nen tan suaus i que el sentin tan bé com els de cotó orgànic de boboli.

A més, el cotó orgànic ens ajuda a cuidar el planeta i minimitzar l'impacte de la indústria de la moda. Aquest tipus de cotó es cultiva en plantacions que segueixen un sistema de rotació de terres, cosa que evita el desgast dels sòls, la conservació dels ecosistemes i el consum excessiu d'aigua.