Qualitat boboli

A boboli treballem constantment per garantir

la qualitat dels nostres productes...

1

Roba resistent a tota mena d'aventures

Resistent
a la croqueta
a la tombarella
ia la chicheta
2
S

Seguretat

Perquè el benestar dels nens és la nostra prioritat, les nostres peces compleixen els estàndards més exigents de seguretat segons la normativa europea, el reglament REACH.

A més, boboli està certificat pel segell OEKO-TEX per assegurar que els nostres productes compleixen amb la màxima seguretat i sense substàncies nocives per a la salut i el medi ambient.

També estem compromesos amb el certificat de BSCI Amfori, que garanteix unes condicions laborals adequades per a tots els nostres treballadors i proveïdors.

amfori
amfori
D

Durabilitat i resistència

Kids are born to be wild i ho tenim en compte a l'hora d'escollir els nostres materials i crear les nostres peces perquè siguin resistents a tots els salts i tombarelles. Perquè tenir productes de qualitat contribueix a la sostenibilitat. Sabem que les nostres peces passen de germans, a cosins i fins i tot de generació en generació.

Preparats, llestos,… ja!

3
C

Confort

S'han acabat els “Em pica”, “Em rasca” i “Em punxa”! A boboli aconseguim la màxima comoditat i suavitat a les nostres peces per protegir les pells dels nens gràcies als nostres materials de qualitat i la més acurada confecció.

4
C&I

Creativitat i i innovació

Fem les nostres peces amb afecte i detall a detalls per crear col·leccions amb personalitat, processos en què són molt importants la creativitat, el treball en equip, la innovació i el talent.

3
D&R

Discover i Respect

Som partidaris de descobrir el món amb respecte i responsabilitat, de manera que cada any vetllem per reduir el nostre impacte amb pràctiques cada cop més sostenibles. Perquè només hi ha un planeta i és el que deixem els nostres nens.