Història

La història comença fa poc més de 40 anys a Barcelona. Boboli neix Boboli neix amb un concepte molt clar: Roba de punt per a tota la família.

1

Després d'uns anys lluny de Barcelona, el nostre pare Francisco Algás fongui Star Tèxtil, S. a. amb una vocació clarament industrial i amb la mirada posada en l'exportació. Pel seu costat, la nostra mare Teresa Ochoa fongui Boboli. Boboli neix amb un concepte molt clar: Roba de punt per a tota la família.

Els camins avancen per separat però amb moltes sinergies i en 1992 decideixen unir els seus camins. Necessitàvem una marca per al nou context industrial i Boboli necessitava la força d'una indústria darrere. És en aquest moment on realment neix Boboli tal com és avui.

A poc a poc, vam anar completant la col·lecció i l'ADN de la marca es va anar afermant. Volíem que Boboli fos una marca diferencial en el mercat i el color, els estampats i la qualitat van ser els compromisos que vam voler assumir amb ella des del principi.

L'exportació, tal com va ser en l'origen, sempre ha estat un dels puntals de l'empresa. Els camins no han estat sempre fàcils però el disseny recognoscible de Boboli no deixa indiferent a ningú. També els valors de l'empresa són un puntal per a la presa de decisions, la innovació, el respecte i l'exigència són valors arrelats a l'empresa des de la seva fundació.

2

Les tres germanes ens hem anat incorporant a l'empresa en diferents moments i a poc a poc hem anat assumint responsabilitats fins que en l'estiu 2014 els nostres pares van fer un pas al costat i nosaltres assumim el lideratge.

Els reptes han estat molts i en els últims anys també hem hagut de lluitar contra la incertesa.

La transformació digital, clau per a la supervivència de l'empresa, la sostenibilitat en un context on el Fast Fashion s'imposa en el mercat, la pròpia internacionalització amb totes les adaptacions que ens exigeix, han estat reptes molt exigents.

3
4
5
6
7
8
9

Tenim la sort d'estar molt compenetrades i entendre que era necessari envoltar-nos de gent excel·lent. Així ho hem fet.

Ara tenim un equip de 250 persones i la nostra obsessió és ser fidels als valors de marca i d'empresa i transmetre'ls a tots els equips ja que tot són necessaris per a fer de Boboli una marca de referència en el sector.

Veiem el futur amb molta il·lusió ja que tenim moltes oportunitats i ens veiem preparades per a afrontar-los.

Mónica i Arancha Algás

boboli en el temps

Descobreix la història de boboli com a marca i uneix-te a la nostra inquietud per seguir creixent, creant, investigant i descobrint el fascinant, sorprenent i infinit món dels nens i de la moda.

1981
1984
1991
1992
1994
1996
2000
2002
2004
2007
2008
2010
2011
2014
2016
2019
1981

Creació d'Star textil.

1984

Els nostres inicis

Creació de la marca boboli. El nostre nom neix després d’un viatge pels jardins boboli de Florència. Obrim la nostra primera botiga a Barcelona.

1991

Primer viatge

Acudim a la nostra primera fèria internacional: Florencia PITTI Bimbo.

1992

Think big

Ens instal·lem al nostre primer Department Store a Palacio de Hierro (Mèxic).

1994

Benvenuti

Arribem a Itàlia.

1996

Un pas més

Fem un pas més i dissenyem una col·lecció completa que cobreixi totes les necessitats dels nens. Des de la talla 1 mes fins els 16 anys.

2000

Nous reptes

Apostem pel canal Retail. Fins aquell moment érem una firma multimarca. A partir de l’any 2000 vam començar a crear un concepte de botiga i a pensar en una xarxa de botigues.

2002

La volta al món

Ja estem presents en més de 20 països.

2004

Seguim viatjant

Participem per primer cop a la fira CPM de Rússia

2007

Accelerem

Presents en més de 30 països

2008

Ampliem col·lecció

Nova línia New Born. Arriba la talla de 0 mesos i una col·lecció ideal per als primers dies del nadó!

2010

Front row

Desfilem per primer cop a la fèria més important de moda infantil, PITTI Bimbo.

2011

No ens estem de res

Emprenem la nostra aventura a El Corte Inglés.

2014

Ens modem

Hem crescut tant que necesitem unes oficines mes grans. Nova seu a Llinars del Vallès

2016

Travessem la bassa gran

Obrim filial a Mèxic

2019

Seguim creixent

Obrim filial a Colombia. Ja estem presents en més de 70 països.