Samarretes Nature needs heroes

Filtres actius

(Hi ha 8 productes.)

Una col·lecció de samarretes plenes d’activisme.

A tu també et preocupa la natura? Sigues un heroi amb aquestes samarretes!

Tots tenim un activista a dins, els teus nens i nenes també

Aquestes samarretes de màniga llarga per nen i nena són perfectes per donar visibilitat amb estil a les espècies que actualment es troben en risc, perquè no ens imaginem un món sense elles!

Sabies que l’abella, el camaleó, el colibrí maragda, l’os panda, el tigre de Sumatra, l’os polar, la tonyina vermella, així com el lleopard de les neus són alguns dels animals que estan en perill? Els volem amb nosaltres, per això són els protagonistes d’aquestes samarretes!

Samarretes amb un toc reivindicatiu per començar a crear consciència als teus nens i nenes.

Mai és aviat per crear consciència i començar a canviar el món. I si tot comença amb una samarreta? Perquè els teus nens i nenes poden ser uns perfectes ambaixadors de la causa sense perdre el seu estil.

Aquestes samarretes són ideals per jugar sense parar en qualsevol lloc i alhora, transmetre que cuidar la naturalesa és a les nostres mans i que requereix l’ajuda de tothom. Donar visibilitat és també una manera de formar part de la causa!

Una col·lecció de samarretes infantil de màniga llarga de 4 a 16 anys que combinen perfectament amb la resta de peces d’aquesta temporada tardor-hivern 2022; amb els pantalons de felpa, denim, de pana i inclús amb els nostres bàsics. També són ideals per portar sota els vestits i pitxis, o per acompanyar una de les moltes faldilles estampades que podràs trobar a boboli aquesta temporada.

I si arriba el fred? Llavors combina-les amb els diferents models de jaquetes i abrics! No hi ha excusa per a començar a crear consciència i ajudar a la natura a ser el seu heroi.

És hora d’ajudar a la natura!

Comprar aquestes samarretes serà sempre un encert: no és una simple samarreta, és una samarreta que crearà consciència als més petits, però segur que també als més grans! A més, combinen amb tota la col·lecció de tardor-hivern. Ho tenen tot!