Nova temporada roba per a nounat

Filtres actius

(Hi ha 33 productes.)

Nova temporada de roba per a nounat de 0 mesos a 2 anys

Els primers dies d'un nounat són els més importants. A boboli ho tenim clar. A la nostra nova temporada de roba per a nounat trobaràs peces que l'acompanyaran durant tota aquesta etapa tan bonica i dolça.

Aprofita i no deixis d'acotar ni un sol segon al teu nadó: quan creixi trobaràs a faltar poder portar-lo en braços a tot arreu. A més, la roba de nova temporada per a nadó recent nascut és tan suau que et donaran encara més ganes de no deixar-li anar ni un sol segon.

Roba per a nounat còmoda i confortable

A la nova col·lecció de roba de nadó trobaràs peces des dels 0 fins als 24 mesos dissenyades per garantir-li el màxim confort. Roba per a nadó recent nascuda còmoda i elàstica que li permetrà moure's amb total llibertat.

Els primers anys són importantíssims per al desenvolupament psicomotor del teu bebè. Per això, a boboli ens assegurem de fer roba de nadó nen i nena pensada per acompanyar-lo en totes les seves aventures: resistent duradora, còmoda i amb molta qualitat.

Així és la roba que trobaràs a la nova temporada. Gaudeix-la!

Nova col·lecció de roba de nounat plena de color

Volem ser una nota de joia i color per a aquests primers dies, setmanes o mesos amb el teu nadó. La nova temporada de roba per a nadó nounat t'agradarà tant que no sabràs què triar. Colors vius, alegres i divertits, estampats originals i dissenys plens de personalitat que us encantaran.

Nova col·lecció de roba de nounat plena de colorNova temporada amb roba de la màxima qualitat

El seu benestar és la nostra absoluta prioritat. Per això a la nostra nova temporada de roba per a nounat trobaràs roba moderna, antial·lèrgica i suau, feta només amb materials aptes per als més petits.

El cotó 100% és el material que més utilitzem per a la nostra roba de nova temporada per a nadons. I si vols anar més enllà i fer servir el millor cotó, no deixis de fer una ullada a la roba de cotó orgànic per a nounat de la nostra nova marca Bob&Oli. Senzillament immillorable!