Sabatilles DUUO

Filtres actius

(Hi ha 5 productes.)

Duuo shoes: a boboli tenim el calçat que respecta el medi ambient

Descobreix Duuo shoes, les sabatilles esportives i sneakers infantils ideals per a completar els teus looks boboli

Encara no coneixes les sabatilles esportives i sneakers de Duuo shoes? Són com les nostres peces: resistents a tota mena d’aventures, plenes de color, qualitat i comoditat. A més, són veganes! Sí, sí! Has llegit bé, VEGANES!

L’estil cosmopolita i urbà de Duuo shoes és genial per a combinar amb qualsevol look de boboli. Lluiràs amb les peces més chic i no pararàs de jugar amb els outfits més casuals. Descobreix el bé que combinen les sabatilles esportives i els sneakers infantils Duuo shoes amb els looks boboli. Notaràs la comoditat i protecció als peus… no voldràs treure-te’les ni per dormir

Duuo shoes és comoditat i qualitat

Una de les característiques més rellevants de les vambes i sneakers infantils Duuo shoes és la seva comoditat. No podem oblidar-nos que, quan es tracta de nens i nenes, la comoditat i la resistència són el més important, com passa amb les peces boboli. Dissenys funcionals que s’adapten a l’estil de vida dels nens i nenes inquiets, teixits suaus i resistents perquè no deixin de jugar i explorar.

Una trepitjada ferma i respectuosa amb la nostra petjada de carboni

Hem de procurar que la trepitjada sigui ferma, que sigui suau i que tots els materials utilitzats per a la seva confecció siguin de la millor qualitat possible. A més, amb Duuo shoes també es promou la mobilitat sostenible, la protecció del medi ambient, a més d’unes condicions de treball justes. Perquè el consum responsable és cosa de tots!

T’animem a descobrir el calçat infantil Duuo shoes, una col·lecció d’esportives i sneakers unisex que va des de la talla 24 a la 37. La trobaràs a les botigues físiques exclusives boboli de Rambla Catalunya (Barcelona), C.C. Westfield Les Glòries (Barcelona), C.C. Westfield La Maquinista (Barcelona) i a la nostra botiga online. T’animes?