Tops de cotó orgànic per a bebè nena

Filtres actius

Filtrar per

Talla

Talla

Eliminar los filtros

(Hi ha 4 productes.)

Tops de cotó orgànic per a nena de la més alta qualitat

A boboli volem cuidar al màxim la pell de la teva nena. Per això hem desenvolupat la línia Bob&Oli de roba interior de cotó orgànic de nena, una línia comfy amb què explorar el món des de la imaginació, i sempre amb la major comoditat. Trobaràs pijames, calcetes, samarretes interiors i tops de cotó orgànic de nena suaus, còmodes i amb dissenys molt personals que us conqueriran.

Estampats de pomes, de quadres vichy, flors, ratlles, animal print, arc de Sant Martí, cors i fins i tot dissenys més sporty… Els tops de cotó orgànic per a nena de 8 a 16 anys són perfectes perquè la teva filla s'asseu amb la màxima comoditat en aquest moment en què el seu cos comença a canviar.

Gràcies a aquest material de la màxima qualitat, els nostres pijames i tops per a nena de cotó orgànic són transpirables, suaus i híper còmodes. Volem donar el millor a la teva petita i tenir cura de la pell com es mereix, per això busquem els millors materials per fer roba interior de nena de primera qualitat.

Vols conèixer tots els beneficis del cotó orgànic per a la pell de la teva nena i la sostenibilitat del planeta? No ho podràs evitar: et conquistarà.

Tops de cotó orgànic per a nena que tenen cura de la pell

El cotó orgànic o ecològic és cultivat amb llavors naturals en plantacions sostenibles on no hi ha ni rastre de fertilitzants, herbicides o pesticides químics nocius. A més, els colors i estampats dels pijames, calcetes i tops de cotó orgànic de nena s'elaboren amb tints a base d'aigua, sense colorants ni blanquejants químics que produeixin irritacions o al·lèrgies a la pell.

El cotó orgànic és una alternativa molt més saludable i redueix la possibilitat que es produeixin reaccions al·lèrgiques. En definitiva, els tops de cotó orgànic per a nena són l'opció perfecta per a la delicada pell de la teva filla. T'ajudem a cuidar-la com es mereix!

Una opció molt més sostenible per al Planeta

Però és que, a més, amb els tops i les samarretes interiors de cotó orgànic per a nena contribuiràs a la sostenibilitat del planeta. I és que aquest cotó es conrea seguint un sistema de rotació de terres que fa que es respectin els ecosistemes i s'eviti el consum excessiu d'aigua.

Per si no n'hi hagués prou, amb els tops de cotó orgànic per a nena i la nostra moda underwear fomentaràs l'economia justa, ja que les persones que treballen a les plantacions tenen assegurades unes condicions laborals i de salut dignes.

Tops de cotó orgànic de nena amb segell OEKO-TEK

Tota la nostra roba interior de cotó orgànic de nena està certificada amb el segell OEKO-TEK, l´etiqueta ecològica líder per a productes tèxtils. Amb aquest segell t'assegurem que els tops de nena de cotó orgànic no tenen ni rastre de substàncies nocives ni als tèxtils ni a la seva producció.

Omple el seu armari amb els packs de tops de cotó orgànic de nena i cuida-la com es mereix en aquesta etapa tan delicada de la seva vida. El cotó orgànic és molt més suau, i la teva nena el notarà a la pell.