Roba infantil orgànica

Filtres actius

Filtrar per

Productos

Productos

Talla

Talla

Gènere

Gènere

Eliminar los filtros

(Hi ha 25 productes.)

Roba infantil de cotó orgànic

A boboli busquem el millor per a tu i la teva família, i ho fem amb el que millor sabem: oferint-te roba infantil de qualitat amb què puguis cuidar la seva pell i donar al teu petit la llibertat més gran per explorar el seu món. A la nostra botiga en línia trobaràs roba infantil de cotó orgànic elaborada amb la millor qualitat, els millors materials i els dissenys més espectaculars que us encantaran a tota la família.

La roba de boboli és tan resistent que pot passar fins i tot de generació en generació, i encara més la roba infantil de cotó orgànic. La forma com es recull i elabora el cotó, manualment, fa que les fibres romanguin intactes i, per tant, siguin més llargues que les del cotó convencional.

T'imagines no haver de cosir mai més un set al camal dels pantalons del teu nen?

Roba infantil de cotó orgànic amb dissenys que us conqueriran

Qui cregui que la qualitat està renyida amb l'estètica s'equivoca. A boboli fem roba de cotó orgànic per a nens i nenes de 4 a 16 anys amb colors vibrants, estampats divertits i dissenys al màxim de personalitat.

Elaborem la nostra roba de cotó orgànic per a nenes i nens amb tints a base d'aigua, totalment lliures de colorants i blanquejants químics que poden ser abrasius per a la pell.

Roba de cotó orgànic per a nens i nenes que té cura de la pell

El cotó orgànic és hipoalergènic, extremadament suau i més durador que el cotó convencional. La roba infantil de cotó orgànic és perfecta per cuidar la pell delicada de nens i nenes de qualsevol edat i assegurar-te que la roba no li produeix irritacions ni reaccions al·lèrgiques que puguin frenar les ganes d'explorar, jugar i aprendre.

T'ho garantim: no trobaràs una peça per a la teva nena més suau que les jaquetes de cotó orgànic de boboli. Ni res més còmode que la moda homewear de cotó orgànic de la nostra nova marca Bob&Oli.

La roba infantil de cotó orgànic no és només ideal per a la pell dels nens i nenes sinó que, a més, contribueix a la sostenibilitat del Planeta.