EL PODER DELS RECORDS

Sabies que els records feliços poden augmentar les emocions positives i crear una sensació de connexió en les nostres relacions? Pot ser una carta del teu millor amic, el teu primer joguet, un esdeveniment important o una fotografia especial amb la teva família... Vénen en totes les formes i mides! Quin és el teu record favorit?

UNA CÀPSULA DEL TEMPS

Fa molts anys, les antigues civilitzacions de Mesopotàmia i Egipte van començar a enterrar i conservar els seus records en caixes per diferents motius. Al llarg del segle XX, les càpsules de memòria van guanyar popularitat i sovint s'eren regalades als éssers estimats. A qui li regalaries una?

CREA LA TEVA PRÒPIA CAPSA DE RECORDS

Quina millor manera de guardar els teus moments favorits que creant la teva pròpia capsa de records? Amb només tres passos, és una activitat fàcil i divertida! El primer pas és triar una capsa i decorar-la amb adhesius, dibuixos o fotografies. El segon pas és omplir-la amb tots els records que vulguis tenir prop del teu cor. Quan hagis acabat, guarda la capsa en un lloc segur on puguis trobar-la quan vulguis.

AUTUMN WINTER
COLLECTION 2023
#DiscoverMemoriesWithBoboli