Sostenibilitat

Respecte per cadascun de nosaltres i per el nostre entorn.

N

Ens sentim responsables pel món que els deixarem als nostres nens. Creiem que en podem aprendre i tornar a les coses simples.

Amb respecte. Respecte per cadascun de nosaltres i pel nostre entorn.

A

Apostem pel cicle de vida de les peces

A boboli aconseguim una manera de consum més responsable i sostenible gràcies a la qualitat de les nostres peces, que resisteixen tots els pins, croquetes, tombarelles i salts dels nostres petits valents.

Així és com passen de generació en generació, i els germans, cosins i amics hereten peces realment xules i en bon estat.

Re-inventar,
re-utilitzar,
re-ciclar

Les nostres botigues treballen amb Roba Amiga per oferir una segona oportunitat a la roba que ja no uses i donar-los una nova vida.

El nostre objectiu a molt curt termini és que totes les nostres peces estiguin realitzades mitjançant processos o materials sostenibles com el cotó orgànic o els teixits fets a partir d'ampolles reciclades.

Boboli està certificada com a marca amb els segells OEKO-TEX i BSCI. I és que ens agraden les coses ben fetes, i per això garantim els processos de la confecció de les nostres peces. Perquè no hi ha un altre planeta...!cuidem aquest!

Ens comprometem amb les persones

A Boboli respectem i complim els drets dels treballadors que intervenen a tota la cadena de producció. A més, comptem amb un codi ètic sota el qual es regeixen totes les nostres pràctiques i amb què es comprometen els nostres treballadors i proveïdors, així com els nostres partners.

Creiem en la qualitat dels materials

Què hi pots fer tu?

1

Compra qualitat

No ho dubtis, les peces que aguanten milions de tombarelles i duren un munt de temps són les que tenen més qualitat.

2

Educa els teus fills

en valors de sostenibilitat i respecte cap a ells mateixos i el seu entorn. I no deixis mai d'aprendre'n.

3

Cuida la teva roba

Asseca-la a l'aire lliure per fer servir l'assecadora el mínim possible i fes rentats curts i freds.

4

Alternatives DIY

Descobreix a boboliland mil maneres de decorar casa teva, construir jocs, ser creatius i passar-ho d'allò més bé amb els nostres tips Do It Yourself.