Les nostres certificacions

El que comprem importa. Boboli neix amb el compromís de fer roba per a nens i nenes còmoda i de qualitat, divertida perquè els nens siguin nens.

Volem compromisos més enllà del “cotó orgànic”, els processos de producció d'una marca tèxtil són complexos i requereixen un control exhaustiu per a garantir que estem fent les coses bé. Per això, ens acompanyem dels millors certificats del sector.

Volem que poguin descubrir un mon millor.

1 1

Volem compromisos més
enllà del cotó orgànic

GOTS

És el certificat de productes orgànics amb major reconeixement.
Verifica exhaustivament que cap procés afecti el medi ambient i vela per garantir millors condicions laborals per a les persones.

OEKO - TEX

Les nostres peces i fàbriques són Oeko-Tex. Ens permet assegurar-nos del control de l'ús de substàncies nocives per a la salut de la naturalesa, treballador i consumidor.

BSCI Amfori

Certifica la contractació ètica i justa en tota la cadena. Boboli i el 100% de les seves peces i fàbriques són BSCI Amfori

BCI

Además, estamos súper orgullosos de formar parte de Better Cotton Iniciative para mejorar las condiciones de las granjas y el cultivo del algodón a nivel mundial. Better Cotton Iniciative / BCI hace que la producción mundial de algodón sea mejor para las personas que lo producen, mejor para el medio ambiente en el que crece y mejor para el futuro del sector. Better Cotton se obtiene a través de un sistema de balance de masa y no se puede rastrear físicamente hasta el producto final.

Nuestra colección Spring Summer 23 ya estará confeccionada con un 10% de algodón BCI y nuestro propósito es llegar al 50% en el 2026. ¡Grandes retos! Adquirir productos de Boboli de algodón ayuda y apoya a los agricultores BCI que se preocupan por el medio ambiente y respetan los derechos y el bienestar de los trabajadores

Junts, som boboli

#WeAreboboli