Els nostres compromisos

A boboli tenim un únic i gran compromís: el futur dels nens i nenes.

Aquesta és la raó per la qual lluitem per a ajudar a construir un món més sostenible i respectuós.
Canviant a millor, des de gestos com apostar per les energies renovables a les nostres instal·lacions, a reptes en els quals continuem treballant, com formar part en 2024, de les companyies B-CORP i aconseguir el 50% de la nostra confecció amb materials sostenibles. Perquè volem que els nostres nens continuïn creixent, jugant, somiant i inventant en un món més verd, inclusiu i just.

“Volem que puguin
descobrir un
món millor.

1

L’any 2024 serem part de les companyies B-CORP que ajuden a construir una economia més inclusiva i accessible per a les persones i per al planeta. Visca els reptes!

2

L’any 2022 tots els nostres materials d’embalatge seran reciclats o provinents de boscos sostenibles. Evitarem en la mesura que sigui possible l’ús del plàstic innecessari i ens comprometem a reciclar o compostar el 100% dels residus d’envasos generats en la nostra producció.

3

L’any 2024, el 50% de la nostra col·lecció estarà confeccionada amb matèries sostenibles.

4

Per tal de col·laborar en la lluita per un món més sostenible, apostem per les energies renovables. L’any 2024, el 90% del consum d’energia serà renovable a les nostres instal·lacions (seu central, logística i botigues). L’any 2021, vam instal·lar + de 1.000 plaques fotovoltaiques a les nostres instal·lacions!

5

Col·laborem amb fundacions que es preocupen del benestar de nens i nenes i de la formació dels nostres proveïdors gràcies al Premi boboli Suma. Ens comprometem a destinar 30 mil € a l’any a associacions nacionals que treballen per a la infància a través del concurs boboli suma. També destinarem 10 mil € a l’any a projectes de formació als països d’origen.

Veure més
Junts, som boboli

#WeAreboboli