Meowww

Un gat és molt més que una mascota. Tenen molt caràcter, són bastant independents, curiosos i molt creatius. Conviure al costat d'un gat és una manera de desenvolupar les capacitats afectives de nenes i nens. I a més, ens ensenyen moltes coses com l'empatia, el joc i la responsabilitat.
Marramaaau!

Carícies i positivitat a quatre grapes!

Són molts els beneficis per als nens de criar-se al costat d'aquests felins. Fan que el nostre estat d'ànim sigui més positiu i són de gran ajuda per a superar problemes com la tristesa, l'estrès o l'ansietat.

Sabies que acariciar-los estimula els nivells de serotonina i dopamina? Una altra de les seves curiositats és que la caspa de la seva pell fa que les nenes i els nens siguin més resistents als al·lergògens, un gran avantatge.

La teva responsabilitat és… jugar!

Tenir un gat és tenir una gran responsabilitat, però també és molt divertit. Tenim que alimentar-los equilibradament, cuidar de la seva higiene i del seu sorral, i sobretot, cal jugar amb ells perquè es mantinguin saludables.

Els encanta grimpar, gratar i caçar, així que per a estimular-los cal usar la imaginació i joguines com a rascadors, cordes o mobles especials.

SPRING SUMMER
COLLECTION 2022
#DiscoverMalouWithBoboli